torsdag 23 juli 2009

Torsdag igen

Så har det gått en vecka sedan jag skrev något på min blogg. Förstår inte att tiden går så fort, hinner helt enkelt inte med. Här händer ju inte så mycket heller. Trist att bara skriva om vädret, om det regnar eller solen skiner. Idag är det fortfarande litet sol som tränger igenom molnen, men frågan är om det ska regna eller inte. N ska vara på Aktivitetscenter Granen 12.45 - ca 15.15 och då blir det en stund stickning för mig på Vetekornet eller Gubbens.

Har nu stickat del 5 på Den Blomstertid och nu har sjalen 401 maskor. Del 6, som är den sista delen, kommer i morgon och då får jag se hur avslutningen ska bli. Just nu är den ganska svår att fota, men så här ser den ut.

Håller på att hitta lämpligt garn till en Yemen-väst. Har blivit så inspirerad av alla som stickar Yemen-västar eller klänningar och har tagit ut mönstret.

Har börjat på ett annat litet projekt, som ser ut så här och består av 18 olika delar av papp och tyg. Det ska bli en födelsedagspresent, som jag får återkomma till.3 kommentarer:

 1. Synd att jag inte fick träffa er idag men det kommer fler tåg..
  Jag anar vad alla små delar ska bli.Fantastiskt arbete.Kram./Ella.

  SvaraRadera
 2. Så fantastiskt vacker sjalen blir. Hoppas du fick fint väder om ni skulle sitta ute och sticka.
  Så du blev sugen på en lite väst också, så kul. Tips använd dig av Mias tips att sticka på rundsticka och maska av axelbanden ihop. Ja du förstår säkert vad jag menar med mitt svammel. Annars, titta på hennes blogg så förstår du direkt.

  SvaraRadera
 3. Jag anar oxå vad tygdelarna ska bli! ;)
  Så vacker sjalen blir! Vilken härlig blå färg!
  Kram Sofia o Lukas

  SvaraRadera