lördag 11 juli 2009

Det bara regnar/Trädgårdsmusen Molly

Börjar bli litet trött på regnandet och längtar efter litet sol igen. Inte ens Theddy tyckte det var roligt med promenaden i morse, utan ville snabbt vända hem igen. Längtar till skogen för att se om höften klarar av att jag plockar litet blåbär. Sägs att det är ett fantastiskt blåbärsår i år och blåbär är ju nyttiga.

Den lilla trädgårdsmusen Molly, som nu fått en gul klänning, fick snällt stanna inomhus för fotografering. Tack snälla Veronica för allt jobb du lagt ner för att dela med dig av beskrivningen. Det har varit så roligt att virka Molly och jag ska snabbt virka en trädgårdsmus till min väninna A-M, som fyller år i nästa månad.

Har nu stickat del 3 av Den blomstertid och börjat på del 4, som vi fick igår. Kommer säkert att ta litet längre tid nu, när maskantalet ökats från 160 till 320 maskor.

7 kommentarer:

 1. Så fin liten klänning musen fått. Den sjalen ser lovande ut. Önskar jag hann med att se och hitta alla. Sedan bör man ju hinna sticka dom också. Har faktiskt ingen aning om vart tiden tar vägen. Det regnar här också.
  Må gott

  SvaraRadera
 2. Så fin trädgårdsmusen blev och så snygg sjalen kommer att bli.

  SvaraRadera
 3. Musen Molly blev jättefin! Å så fin sjalen verkar bli!

  SvaraRadera
 4. Den där lill musen blev jättegullig. Sjalen ser helt underbar ut, förstår att det kommer att ta tid nu när maskantalet ökar så mycket. Trist att ni har så dåligt väder, vi har haft helt underbart lagom idag, fast just nu blåser det lite men himlen är klarblå.

  SvaraRadera
 5. Usch vad du gör mig sugen både på en trädgårdsmus och på sjalen.Jag har skrivit ut delarna som kommit,men inte börjat sticka än.

  SvaraRadera
 6. Märkligt - min lilla mus har också fått en gul klänning! Lilla Molly är jättesöt och välgjord, jag har ju fått se den Live! Kram

  SvaraRadera