torsdag 9 april 2009

Glad Påsk

Så är vi framme vid Skärtorsdagen, som började med litet grått och tråkigt väder. Men alldeles nyss sken solen och då fick jag besök av två gäng med påskkäringar, som delade ut egenhändigt tillverkade kort och fick med sig litet godis.Det blev litet påskfint också på trappan, då jag fyllt två krukor med minipåskliljor och minipenséer.

Nu är det bara att invänta min bror och svägerska från Stockholm, som ska besöka oss långfredagen till påskdagen. Det är så trevligt att få litet sällskap och blir vädret fint, som man lovat, kanske vi gör en utflykt på påskafton.

Avslutar så med att visa Ellas härliga påskkyckling, som hälsade på oss på stickcaféet i måndags. Hon gör helt fantastiska både djur och vättar, som glatt oss många gånger.

Önskar alla som tittar in på min blogg

EN RIKTIGT GLAD OCH SKÖN PÅSK

6 kommentarer:

 1. Oj vilka fina påskkärringar:)

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 2. Glad påsk till dig också!

  SvaraRadera
 3. Det är roligt att smitta andra med skaparglädje.Jag tycker vi är bra på det på våra stickträffar på cafeét.Vi är ett stort härligt gäng!Ha en skön helg./Ella.

  SvaraRadera
 4. Oh Metta your chicken is so cute!

  SvaraRadera
 5. For T. and Amanda. I wish the chicken was mine, but it is made by one of my knitting friends Ella. She brought him to our knitting café and I just had to take this picture.

  SvaraRadera