måndag 24 november 2008

Glädjeskutt i snön

Ja, inte var det jag som tog något glädjeskutt i snön i morse. Visserligen hade TV varnat för att det skulle bli både snö och blåst under natten, så någon överraskning var det inte att det var alldeles vitt på marken, men jag gillar inte snö och vinter. Trots det måste vi ut på hundpromenad, så det var bara att klä på sig ordentligt och ge sig ut. Theddy däremot blev överlycklig när han såg snön och skuttade fram och tillbaka. Halt var det också under snön, så helt plötsligt glider jag sakta bakåt och ligger raklång i snön. Som tur var blev inget skadat och jag kunde resa på mig och borsta bort snön. Theddy undrade naturligtvis vad matte gjorde på marken. När vi kom hem ville han ligga kvar i snön och då passade jag på att fota honom, iklädd capen av oljerockstyg, som matte sytt och som försetts med reflexer på sidorna. Tyvärr verkar blixten återspegla sig i ena ögat.

Alla dagens aktiviteter har fått ställas in, då jag ogärna ger mig ut med rullstol i snömodden och inte heller vill köra bil om det inte är nödvändigt. Det betyder inget rehab för Nisse, inget stick-café och ingen Stjärnkviltarträff för mig.

7 kommentarer:

 1. So cute!! We still don't have ANY snow here, which is very unusual for the end of November.

  SvaraRadera
 2. Jag håller verkligen med om att vintern inte är någon favorittid- Vilken tur att du inte gjorde dig illa när du ramlade. Thedy såg ju glad ut i snön, tur att någon uppskattar den :-)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med att det är stökigt att ta sig nånstans när det är mycket snö. Skönt att du inte slog dig när du föll omkull. Och Theddy är ju så söt :-)

  SvaraRadera
 4. Tack..Metta..för att din skyddsängel höll dig under armen när du föll.Vi ska vara glada att vi har dem.Theddy är bra go`..lika vit som snön.Vi valde båda bort att åka bil i ovädret.Ett klokt val.
  Vi ses snart på cafe´.Kram/Ella.

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dig om att vinter och snö inte är det bästa som finns.Igår var jag ledig och behövde inte ut,idag kom halkskydden fram.De införskaffades efter att jag ramlat och bröt handleden vårvintern 05.Vilken tur att du inte gjorde dig illa.

  SvaraRadera
 6. Det var då verkligen för turligt att du inte slog dig!!!
  Hoppas vi ses på café imorgon! Snön verkar ju ha bråttom att lämna oss.. inte mig emot!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Så roligt han ser ut att ha i snön. Och vilken tur att du inte gjorde dig illa.
  Vill önska dig en fin första advent.
  Må gott

  SvaraRadera