tisdag 18 november 2008

Ett par till

Nu är det bara drygt en månad kvar på utmaningen: 24 par sockor under år 2008. Jag har nu blivit klar med par nummer 21, Menehune Cobblestones. Ett mycket enkelt mönster som bestod av fyra varv och som lätt kunde läras utantill och stickas även i sällskap. Började på dem i bussen till Syfestivalen, så de har stickats på 10 dagar. Fler enkla mönster måste jag hitta för att hinna sticka resterande 3 par före årsskiftet.

Usch, så otrevligt väder det är idag med blåst och regn och nästan helt mörkt ute och klockan är inte 16 ännu. Inte ens Theddy vill gå ut, så idag har det bara blivit en kort promenad. Har fullt upp med att plocka ihop några alster till Hantverksjul på Styrstadgården (vårt församlingshem) som går av stapeln fredag till söndag. Litet sytt och litet stickat blir det väl till slut. Återkommer med bilder därifrån efter helgen.

7 kommentarer:

 1. I'll change your total! You're going to make it!

  SvaraRadera
 2. Jättefina sockor du stickar men 24 stycken - ska du ha alla själv??? undrar Kine..

  SvaraRadera
 3. Thank you t. You are so quick "reading" my blogg. I was just going to post a comment on your blogg. Good, you believe I can make it.

  Nej Kine, jag har redan gett bort 7 par och några par ska med till Styrstadgården.

  SvaraRadera
 4. Ja,idag var inte vädret särskilt trevligt här heller.Just som jag skulle gå hem(drygt 15 min promenad)satte det igång och regna ordentligt,klockan var 16:00 så det var gaska mörkt också.Låter spännande med julmarknad tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Heja på,Metta..klart du tar hem det här!!Du kan ju sticka lite..kanske..på julmarknaden?!
  Det är ju lite tid kvar..men oj
  1:a advent nästa söndag.Men jag hetsar inte upp mig.
  Dagarna går ändå och jag vet vad familjen vill ha.Ingen sur,sönderstressad mamma med städmani iallafall.Kram/Ella.

  SvaraRadera
 6. Oj vad du är duktig med strumpstickandet! Jag håller tummarna för att du klarar utmaningen (och det är klart att du gör det)!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Du fixar det här. Tre par kvar om jag förstått rätt men med din fart så grejar du det.
  Lycka till sticka lungt och må gott.

  SvaraRadera