fredag 4 juli 2008

En del strul

Trodde att jag skulle ha kommit en bra bit på min kofta, men tyvärr har jag fått repa upp ett antal varv några gånger. Har inte tidigare stickat med markörer och av någon anledning har markören flyttat sig ett steg åt endera hållet och raglanökningarna har inte kommit på rätt plats. Tycker att jag hela tiden räknat maskorna mellan ökningarna för att det skulle stämma. Men så var tydligen inte fallet. Är nu vid slutet av ökningarna och kan ta bort markörerna. Hoppas det kommer att stämma bättre i fortsättningen.

Igår var det stick-café på Gubbens i strålande solsken. Vi var 8 damer som kom, vilket var mycket glädjande. Vi fick underhållning också. Några ungdomar från Musikskolan spelade och sjöng helt fantastiskt. Det var musik helt i min smak, litet jazzinspirerat och med mycket ös. Inte underligt att själva stickandet inte blev så bra. Tyvärr hade jag lämnat kameran kvar på skrivbordet, så några bilder fick jag inte. Hänvisar därför till bilderna på Kines blogg.

Om en stund ska jag åka till Södergården och besöka Nisse ett par timmar. Han tycker det är litet långsamt där. Jag tar givetvis med en stickning. Just nu har det mulnat på litet, men jag hoppas det inte blir regn utan vi kan sitta ute på gården. Varmt är det i alla fall fortfarande.

2 kommentarer:

  1. Undrar just hur det går med koftan? Hoppas det funkar för dig nu. Må så gott.

    SvaraRadera
  2. Lycka till vidare med koftan. Hoppas det går lite bättre fortsättningsvis! Kram Linda

    SvaraRadera