tisdag 1 juli 2008

På stickorna just nu

Har haft litet strul att komma igång med min February Lady Sweater. När jag väl bestämt mig för garnet Sunny, började jag sticka på raka stickor nr 5, men det blev bökigt efter några varv. Någon passande rundsticka hade jag inte, varför jag fick beställa hos Garnkorgen och igår kom min Addi Lace sticka och nu är jag igång och har kommit en liten bit på väg.


Under tiden har jag stickat på julisockorna Pomatomus, som jag tycker har varit mycket trevliga att sticka. Eftersom jag stickade på dem under fotbollsEM, stickade jag båda skaften först. Tycker nämligen att intagningarna vid hälen kräver mer koncentration. Stickar i gul Indiecita, som jag hade hemma. Läste nämligen på någon blogg att mönstret inte blev så snyggt i flerfärgat, spräckligt garn och valde därför ett enfärgat.

6 kommentarer:

 1. Toppenfina sockor.Kanske man skulle prova att sticka ett par.
  Håller på med mina vita Spring Forward.Älskar det mönstret o sockorna sitter så bra på foten.Sticka lugnt.Hoppas vi ses på Gubbens cafe´på torsdag.Kram/Ella.

  SvaraRadera
 2. Hej Metta! Funkar Sunny bra till den tröjan tycker du? Jag är bra sugen på att sticka den oxå, men vet inte vad jag vill ha för garn. Pomatomus:arna ser jättefina ut! Hoppas jag kan komma till Gubbens på torsdag, jag siktar på det! Isf kommer jag mellan 2 å halv 3. Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. The sweater looks awesome. I hope to start mine soon. I got to try on Joline's last night and hers is lovely!

  SvaraRadera
 4. I'm so excited that you're making a February Sweater, too. I thought it was a lovely knit and am waiting for the finished sweater to dry so I can admire it. (And take pictures.) Love the color of yours.

  SvaraRadera
 5. Vilka fina sockor, undrar om jag ska våga mej på dom, har fösökt innan och bara blivit sur, inbillar mej att de är något fel på min kopia = )
  Må så gott på dej.
  Eva.

  SvaraRadera
 6. Började också glatt på Pomatomus. I spräcligt garn och jag tyckte det blev bra. Sen när jag kom till hälen blev det för mycke krånglig engelska och jag stickade hälen som jag brukar. Där blev något fel för när jag sedan ska börja sticka foten får jag får många maskor och mönstret vill inte stämma. Repade upp och så får vi se om jag försöker igen någon annan gång. Mönstret i sig var trevligt. Må gott

  SvaraRadera