fredag 11 juli 2008

Det går sakta framåt

Måste lämna en lägesrapport om min February Lady Sweater. Tyckte bara det kändes struligt och var på väg att ge upp. Men envis som jag är fortsatte jag och när jag börjat med mönsterstickingen kändes det roligare igen. Det går inte så fort. Tyvärr är ju bomullsgarn litet stumt att sticka med och jag får inte den rätta känslan. Samtidigt tror jag att koftan kan bli bra när den blir färdig. Hade ju tänkt mig en sommarkofta att ha under kyliga kvällar och det blir troligen det jag får. Inte så lätt att fotografera på sig själv, men bl.a. med hjälp av provdockan blev det bilder på hur långt jag kommit.


Kämpar på med mina Pomatomus och har nu bara andra foten kvar. Har visst inte visat mina färdiga Froot Loop Socks på bloggen (bara på Ravelry). Så här blev de.

6 kommentarer:

 1. Trägen vinner,Metta.Koftan blir fin.Har själv börjat på del 2 av Ponchon.Den blir lika fin som de andra jag stickat innan.Passar den här lilla prinsessan perfekt,3 år,som ska få den.Ha det gott och trevlig helg.Kram/Ella.

  SvaraRadera
 2. Det gör väl inget att det tar lite tid när det blir så fint i slutänden! Bra med provdocka så du kan se att det passar från början eftersom du stickar från halsen och ner. Ha en skön helg, vi hörs. Kine

  SvaraRadera
 3. Your Froot Loops look great! And I love the color of your February Sweater. It's going to look amazing.

  SvaraRadera
 4. I'm at pretty much the exact same spot on my sweater as you are!!
  Can't wait to see your finished sweater.

  SvaraRadera
 5. Koftan ser fin ut och jag blev riktigt sugen, men.
  1.Jag vill helst ha v-ringat i halsen och då krävs en hel del "tänk" om det ska göras om.
  2. Jag har en blå lånkofta liggandes och den blir nog väldigt låång. Det tar iallafall väldigt låååång tid innan den blir klar. Må gott/

  SvaraRadera