torsdag 15 maj 2008

Bokpaket m.m.

När jag kom hem från Valjeviken så väntade ett bokpaket från Adlibris på mig. Boken jag beställt heter "Knitalong Celebrating the Tradition of Knitting Together" av Larissa Brown och Martin John Brown. Jag hade läst om den på "baadmedicines" blog och tyckte den verkade intressant. Har ju själv deltagit i ett antal KAL:s vid det här laget och vill gärna veta med om hur fenomenet som sådant har utvecklats och spritts över världen. Ska bli intressant att läsa boken, inte minst ur ett historiskt perspektiv.

Igår fick jag så äntligen första numret av Interweave Knits Summer 2008, som jag väntat på i flera månader efter jag beställt min prenumeration. Innehåller bl.a. speciell fokus på färg "Color Theory for Knitters", vilket alltid är nyttigt att lära sig mer om.

Måste försöka hinna sticka litet också mellan lässtunderna. Idag ska jag besöka stickcaféet på Hemgården. Missade ju förra veckan, så det ska bli trevligt att träffa stickvännerna igen. Det är ju snart slut på innesäsongen och då ska vi liksom förra sommaren träffas i Gubbens trädgård.

3 kommentarer:

 1. You bought the Knit-a-long book? How do you like it? I really like the blanket - a good way to use up my sock yarn!!

  SvaraRadera
 2. I really like that book. Interesting reading and a nice selection of projects.

  What will you make from the Interweave magazine?

  SvaraRadera
 3. Tack för idag!Det var roligt att få träff er.På hemvägen fick jag känning av hur farliga rondellerna är i er stad.Det hände inget,men rätt vad det var när jag var inne i rondellen kom det en bil och svepte förbi precis framför nosen på mig.Jag är ganska övertygad att jag inte körde in framför någon.

  SvaraRadera