tisdag 12 februari 2008

Skidskytte-VM

Har tillbringat några timmar framför TV:n för att följa skidskytte-VM, där mixedstafetten stod på programmet. Högt ställda förväntningar, då Sverige hade en guldmedalj att försvara från föregående VM. Nu blev det inte riktigt så, då skyttet inte lyckades så bra. Nio extraskott var åtminstone ett för mycket för att man skulle ha chans till medalj. Sverige fick nöja sig med en "neslig" fjärdeplats. Det kommer fler tävlingar och alla hoppas givetvis på att Björn Ferry ska ta medalj, men det återstår att se.

Tyskland vann stort och är bara att gratulera till guldmedaljen. Innan start sändes en intervju med Magdalena Neuner, som startade i det tyska laget. Hon älskar att sticka och har fått en egen hemsida och en blog med inriktning på stickning. Den är visserligen på tyska, men kan kanske vara kul att känna till. Den finns här. Själv tillhör jag den generation som började med tyska som första främmande språk, så jag ska försöka se hur mycket jag minns. Hon lovade också att sticka en mössa till sin namne Magdalena Forsberg. Ska bli kul att se. Själv satt jag givetvis och stickade på ytterligare ett par sockor. Bild följer senare.

3 kommentarer:

 1. Gillade komentaren på Tv "undrar hur fort hon stickar?" Kan Ulfbåge sticka?
  Ha de gott på dej, ska kolla hennes sida.
  Eva.

  SvaraRadera
 2. Jodå..sticka kan hon!!Kul att kända personer visar sin stickpassion.Det sätter fart på fler att börja.Meditation o samtidigt skapa något.Kan det bli bättre..?
  Kram/Ella.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag undrar om du är intresserad av samla strumpklubben strumpor på ett och samma ställe på Dockmammans stickcafé.
  Man behöver inte vara medlem för att få ladda upp sina bilder,tänkte att det kunde vara roligt att samla dom på så samma ställe så man fick en lättae överblick på alla strumpor.

  Du går bara in här http://dockmammansstickcafe.zoomin.se/galleri.html och letar upp var och ens månads galleri...

  Mvh
  Dockmamman

  SvaraRadera