tisdag 29 januari 2008

En deppig dag

Idag känns det litet deppigt, då det var dags för KM att åka till Cedersborg för växelvård i 2 veckor. Lika skönt som det är att få stunder helt för sig själv och förhoppningsvis få sova en hel natt, lika ensamt är det nu när jag sitter här och försöker koppla av. Theddy blir också ledsen när husse är borta. Han vill alltid ha hela "flocken" samlad. På torsdag ska han få följa med och hälsa på husse. Dagen började inte precis bra heller. När jag skulle köra fram elrullstolen och kopplade bort batteriet, började hela manöverpanelen blinka i rött, gult och grönt och det hjälpte inte vad jag gjorde. Den gick inte att stänga av och fortsatte att blinka. Samtal med hjälpmedelscentralen, som inte kunde förklara vad som hänt. När färdtjänstbussen kom, var det bara att ta den manuella rullstolen i stället. Anmälde felet när jag kom hem och nu dröjer det väl några dagar innan den blir lagad.

En trevlig sak väntade mig här hemma. Boken "Sticka i naturfärger" låg i brevlådan och jag satte mig direkt att bläddra i den. Kändes som balsam för själen och precis vad jag behövde just då.
Igår stickade jag färdigt mina "Blueberry Waffle Socks", så nu har jag mitt tredje par klara för utmaningen från T & J. Har också börjat på Stickameras februarisockor.

4 kommentarer:

 1. Klart det blir tomt och tyst.Du får ändå lov att vila dig nu och ladda dina batterier.Jag beundrar alla som har det som du. Att ni orkar. Det finns så mycke svårt och jobbigt som en del helt slipper och andra får alltför mycke.På något konstigt sätt verkar dom mer prövade ha en förmåga att lättare hitta och plocka guldkorn. Kram på dig och må gott

  SvaraRadera
 2. Förstår om det blir tomt men hoppas du får sova gott i natt.Den boken finns det mycket fint i.Själv har jag lust att ge mig på ett pat långbyxor.Fast jag ska i å fall hålla in vidden i benen.Har fått för mig att det skulle vara skönt att ha sådana under överdragsbyxor när man är ute med barnen.

  SvaraRadera
 3. Stickning är skön avkoppling.

  SvaraRadera
 4. Njut med din nya bok, du är värd att ta de lite lungt och tänka på dej själv.
  Jag är också sugen på din bok, har läst så mycket bra om den på olika bloggar.
  Ha de gott på dej,
  Eva.

  SvaraRadera