torsdag 6 december 2007

Även jag är med

I morse när jag var inne och tittade var det 630 stycken före mig i kön till Ravelry och jag tänkte att det skulle dröja några dagar ytterligare. Men så i kväll fann jag ett mail, där jag hälsas välkommen. Har gått med mest av nyfikenhet. Det hänvisas så ofta i bloggar till Ravelry och det har känts tråkigt att inte få stilla sin nyfikenhet. Nu gäller det bara att få tid att sätta sig in i hur det hela fungerar. Kul i alla fall att det gick så fort, då jag anmälde mig den 17 november. Efter mig har över 7000 tillkommit, som väntar på sin tur. Tala om popularitet.

Ytterligare en glädjande sak. Jag har fått tag på ett nystan av det blåa Sisu Fantasy. Det fanns hos Sandviksboden och Kines dotter, som bor alldeles bredvid, har varit snäll och hämtat det åt mig. Nu kan jag få mina Monkey-sockor färdiga. Blir en bra julklapp till Nisses brorsdotter Ingrid. De är nämligen i minsta laget till mig, då jag stickade med för smala stickor. Mönstret var så trevligt att sticka, så det blir nog ett par till mig också.

3 kommentarer:

  1. så bra att du fick tag på mer garn. Det hade varit synd på så fina strumpor( älskar blått) om dom inte blivit färdiga. Må gott/ Eva S

    SvaraRadera
  2. Tänk vad fantastiskt att kunna få dela kunskap o ideér med andra stickare på detta sett!Dator´n är ett otroligt verktyg till glädje o kontakt världen över!!Sticka lugnt!Kram/Ella.

    SvaraRadera