måndag 3 december 2007

Avslutning

Idag hade den "lilla" lapptäcksgruppen terminsavslutning hos Minneva efter att ha träffats 6 gånger under hösten. Det har producerats litet olika alster, men ett gemensamt projekt har varit den lilla väskan/necessären. För vårterminen har vi bestämt att träffas en gång i månaden och det första projektet blir kudden (se 25 nov.).

Ett stort tack för den fina presenten som vi fick både Eva, Marianne och jag. Det fina paketet innehåller kaffe och godis.
På hemvägen tittade jag en kort stund in hos Vetestickorna och träffade Ella, Sofia och Harriet, vilket var trevligt eftersom jag inte så ofta har möjlighet att gå dit. Ett nytt besök hos Vanja visade att jag måste söka det blå garnet på annat håll. När jag kom hem stickade jag några varv på Johannas julkalender. Ska bli spännande att se vad det blir.

3 kommentarer:

 1. Jag har också börjat på Johannas kalender.Blev sugen att vara med på en liten "hemlis".Större projekt
  får vänta än ett tag.Ha det bäst.
  Kram/Ella.

  SvaraRadera
 2. Här är en till som stickar på Johannas kalender! Stickar även på Fröken Fräkens - den är så avslappad och skön och det kan bli vad som helst. Inga krav på garn, färg eller stickor så det är egentligen jättespännande! Tänker gå en stund på Vetestickorna kanske i morgon. Annars ses vi på torsdag!

  SvaraRadera
 3. Hej jag stickar också å Johannas och Frökens kalendrar, de första jag gör på morgonen, så spännande vad de ska bli.

  Din blå väska/bag/nessesär är väldigt fin, ser väldigt bra ut.
  Ha de gott, Eva.

  SvaraRadera