torsdag 20 december 2007

Bara 4 dagar till julafton

Måste erkänna att den riktiga julkänslan inte har infunnit sig hos mig ännu. Det kan bero på att jag har mycket kvar att göra, men jag har lovat mig själv att inte stressa de här sista dagarna före jul. Det kanske också kan vara bristen på snö som påverkar. Vi lär dock få vänja oss vid delvis gröna vintrar i framtiden.

Idag hade vi avslutning hos Hemstickan med risgrynsgröt och skinksmörgås, som smakade mycket bra och avslutades med kaffe och pepparkaka. Nästa gång vi träffas efter helgerna blir torsdagen den 10 januari 2008.Så är det bara 4 dagar kvar på kalenderstickningarna. Johannas lilla påse och blomsterväska verkar ju klara, så det blir spännande att se vad de sista luckorna innehåller. När det gäller Fröken Fräkens kalender kan det bli vad som helst. Vågar mig inte på någon gissning, men det lutar åt att det är något att hänga i granen (som jag inte har). Så här ser det ut just nu, tyvärr blev färgen litet lustig. Det är inte alltid så lätt att fota.

4 kommentarer:

 1. Ibland blir korten bättre utan blixt.Tur att det inte är för stora uppgifter på kalenern än man hinner med.Det känns plötsligt "lite bråttom" nu..Men vi hinner med!I morgon vänder det o ljuset kommer tillbaka.HURRA!!
  Sköt om dig!Kram/Ella.

  SvaraRadera
 2. Ja man kan undra vad de ska bli av kalendrarna, men de kanske inte är så viktigt, de är vägen som är viktig.
  Ha de så gott på dej och ha en riktigt God Jul även utan gran, Eva.

  SvaraRadera
 3. Precis så ser min "kalenderstickning" också ut, den som är Frökens. Vi hade ju några förslag på vad det skulle bli när vi sågs på Hemstickan i torsdags, kanske gissar vi rätt? Ska ta itu med Johannas efter jul, lagt den åt sidan för mössor och vantar osv.....Kram, Kine

  SvaraRadera
 4. Hoppas julafton har varit skön. En god fortsättning önskar jag dig!!/Linda

  SvaraRadera