söndag 16 december 2007

Julkorten skickade

Är det inte konstigt att man inte lär sig. Jag tror att jag är en tidsoptimist. Tycker alltid att jag har så god tid på mig och att jag har allt under kontroll. Nu gällde det julkorten som skulle läggas på brevlådan senast den 16 december (alltså idag). Inget problem, tyckte jag, det var ju bara att köpa kort, julfrimärken, ta fram adresslistan och sätta igång. I sista stund kommer jag på att jag ska nog sy några kort i "paper piecing" och varför inte göra som jag tänkt varje jul, ta fram tomten, placera den vid Theddy och ta en bild. Visst skulle jag hinna det, men när sedan adresslistan kommit på avvägar, blev det panik i sista stund. Som tur är, har det varit mycket sport på TV den här helgen, så jag tror inte km saknat mig så mycket.
Här är resultaten av mina egenhändigt tillverkade julkort

Nu måste jag sätta igång med Johannas adventskalender, som jag slarvat med både igår och idag.

4 kommentarer:

 1. Du hinner."Bara några snoddar"..det tar lika lång tid att fästa trådarna som att sticka snoddarna..Men jättefint blir det!
  Vi ses i morgon på stickcafeét!!
  Kram på dig./Ella.

  SvaraRadera
 2. Så fina julkort du gjort! Jag hade också tänkt börja i god tid, men tiden rann iväg så korten postades igår 16:e och något som jag glömt idag med fullt porto. Ska kanske börja tillverka korten för nästa julutskick??
  Kram, ses torsdag

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad roligt att du hittat till min blogg. Tack för den fina kommentaren =). En riktigt God Jul önskar jag dig också! Linda

  SvaraRadera
 4. Jättefina julkort!
  Varje år har jag planer på att göra egna kort, men vips så var det dags att posta!
  Ha det bra!

  SvaraRadera