onsdag 21 november 2007

Återhämtad

Ja, det kan man väl säga att jag återhämtat mig efter helgens julmarknad. Hade tänkt sätta igång med mina mysteriesjalar, där jag halkat rejält efter, men eftersom jag fick beställning på en kudde, kände jag att jag måste sy den först. Det var en kund som köpte en kudde i linne och rött för 2 år sedan och nu ville hon ha en till i samma färgskala. Sådant är alltid roligt, då märker man att de varit nöjda med sitt köp.
I kväll är det fotboll på TV, EM-kval, som maken sitter och tittar på. Då har jag passat på att sy. Kudden är inte helt klar, så bilden får komma senare. Framsidan ska kviltas mot vadd och baksida innan den sys ihop. Jag såg en ny vadd hos Minneva, där vadden är klistrad mot baksidan. Det passar mig perfekt och ska inköpas på fredag.
Idag kom ledtråd 5 till vattensjalen och jag ska försöka sticka något varv innan sängdags.

2 kommentarer:

 1. Du är så flitig o kreativ.Men jag vet att hantverk är en sådan glädje att skapa så man glömmer nästan att det faktiskt är ett arbete!Ha det bra,Metta,
  vi ses snart på stickcafe´.Kram/Ella.

  SvaraRadera
 2. Skönt att du "hämtat" dig.
  Mysteriesjalarna ligger efter här också men det är ju mitt eget val. Är noga med att skriva ut ledtrådarna så jag inte ska missa något. Visst är det roligt när en tidigare kund frågar efter saker man gjort :)
  Må gott

  SvaraRadera