söndag 18 november 2007

En aning trött

Efter tre dagars julmarknad känner man sig en aning trött, speciellt som det gått litet trögt med försäljningen. Har väl som vanligt fel saker och bara ett par sockor blev sålda, trots att jag själv tyckte de var fina. Sanningen är nog den att det finns för många julmarknader och folk är trötta på att handla och kommer mest för att titta och ta en kopp kaffe och lussebulle. Mest gladde jag mig åt att jag sålde en av mina tidiga 90-talströjor (visserligen till kraftigt rabatterat rea-pris), men det ger litet plats i garderoben för nya garner.
När jag kom hem och plockat ur bilen, var det dags att hämta Theddy, som varit hos min granne K. Han var inte så glad när jag lämnade honom, men det hade gått bra. Han hade givetvis väntat på mig och blev lättad när jag kom. K och hennes man hade nyss ätit och det stod en tallrik och väntade på mig, om jag ville ha. Visst känns det skönt med sådan omtanke. Hon förstod att jag var trött och inte kände för att laga mat, framförallt som jag är ensam hemma. Maken kommer hem i morgon från Cedersborg efter två veckors växelvård. Om en stund ska jag titta på "Van Veeteren - Svalan, Katten, Rosen och Döden", men risken är stor att jag somnar efter ca halva filmen.

5 kommentarer:

 1. Jag hoppas att det var något mera du fick sålt.Själv har jag inte varit på någon julmarknad än.Få se om det kan bli till helgen.Jul på Kornettgården och Gammeljul i Vadstena pågår då.

  SvaraRadera
 2. *BAMSEKRAM* till världens bästa Metta!

  SvaraRadera
 3. Du jobbar på ordentlig! Julmarknader är kul, men jag är nog en sån där tråkig besökare som "bara" tittar. Men det var kul att du fick sålt en del i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Annelie var jätte nöjd.Det var väldigt hög kvallite´på hantverket som fanns..
  Jag tror folk håller i plånboken till lite senare..?annars märks det att man vill ha kvalite´.
  Ha det gott nu o hälsa Nisse.
  Kram/Ella.

  SvaraRadera
 5. Efter tre dagars julmarknad förstår jag om du är trött. Tycker det brukar räcka med en dag på marknad. Man träffar så många olika menniskor. Förberedelserna tar också ut sin rätt när marknaden är slut. Så roligt det låter att träffas och färga tyg. Och det där med att måla på tyget?? Virkade dukar kan användas till mycke. Må gott.

  SvaraRadera