söndag 14 oktober 2007

Secret of the Stole


Jag lovade ju en bild på min Secret of the Stole och här kommer den efter att jag stickat ledtråd 2 färdig, vilket innebär 168 varv så här långt. Nu dröjer det till fredag innan nästa ledtråd släpps. På bilden syns inte pärlorna, då de är små antracitgrå och försvinner mot det svarta garnet, men i verkligheten syns de som små blänk, vilket jag tycker räcker.

5 kommentarer:

 1. JAIKS! Nu ligger jag dunder-efter!!! :(
  Men jag har iaf köpt garn till Mystic Water! ;) (och det verkar vara i bättre form för att nystas!) Kommer du till cafét imorgon? Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Vad fin!Den kommer att bli ett konstverk!!
  Vågar du använda den..Klart du gör!
  Fantastiskt att någon kan komma på något så vackert..och få så många att sticka upp den!Vi ses i morgon?!!KRAAM/Ella.

  SvaraRadera
 3. Vet inte om jag kan komma till cafét i morgon, men ska försöka titta in en liten stund, då jag gärna vill träffa er. På onsdag är jag i Linköping hela dagen på rehabiliteringskonferens med NHR.
  Kram Metta

  SvaraRadera
 4. Det ser bra ut det där. Jag drog igång till slut i allafall. Tog ett vitt garn som jag hade liggande. Hoppas bara det räcker.Har inte hunnit lika långt som du men är på god väg.Må gott

  SvaraRadera
 5. Hej Eva. Roligt att du kommit igång med SOTS. Den blir säkert snygg i vitt. Hoppas att garnet räcker. Ska bli trevligt att följa vidare ledtrådar. Sofia har tyvärr haft trassel med att nysta garnet och kommer att sticka Mystic Waters Stole i stället.
  Ha det bra.
  Metta

  SvaraRadera