torsdag 11 oktober 2007

Första frostnatten

Ja. så kom den då den första frostnatten. Här har jag burit in mina krukor i tvättrummet varje kväll och ut igen på morgonen. Men igår kväll blev det så minusgrader. För säkerhets skull hade jag fotat vad som finns kvar av sommarens fröjd av änglatrumpet. pelargoner och fuchsior. Kan vara bra att ta fram i vinter och tänka på att det kommer en sommar nästa år igen.
Idag på Hemgården hade vi besök av Vanja från Stortorgets Handarbeten och hon berättade om ett projekt som rör sig kring en bok "Livets aviga och räta" (Friday Night Knitting Club) av Kate Jacobs. Som alla förstår handlar det om stickning och en garnaffär i New York. Ett garnkit med 4 nystan i garnet Julia finns framtaget, där man kan sticka en trekantssjal eller en halsduk. Finns i tre färgställningar. Till våren kommer så en film med Julia Roberts i huvudrollen. Tycker det är en kul grej och ska både köpa boken och ett garnkit.
I morgon fredag är det dags för den andra ledtråden i Secret of the Stole. Idag har jag också anmält mig till en ny MysteryKAL. Mer om det i morgon.

4 kommentarer:

 1. OJ..vad mycket stickat ni har på bordet..Härligt.Boken ska jag också köpa jag läser den i Hemmets Journal..men det är roligt att ha boken.Att sticka är riktigt trendigt.Och det gör oss så glada.Vi ses på måndag?!Kram/Ella.

  SvaraRadera
 2. Fina bilder Metta! Jag darrade på handen när jag tog några så de blev inte så bra. En är acceptabel! Vi ses, kram

  SvaraRadera
 3. Nu har jag lagt till dig i min bloggroll. Hoppas det är OK. Känner att jag villtitta in ganska ofta och då är det så smidigt att kunna gå direkt. Hur går det med KAL 1? har faktiskt börjat lite. Blir det inte helt rätt så får det väll bli min variant helt enkelt.
  Var hittade du Kal nr2? Må gott.

  SvaraRadera
 4. Hej Eva!
  Det är helt OK. Har också lagt in en länk till din blogg. Har lagt in en adress till min nya KAL i dagens blogg.
  Ha en bra helg.
  Metta

  SvaraRadera