lördag 6 oktober 2007

En trevlig dag

Igår fredag var jag tillsammans med Kine och Ella i Linköping, där vi hade en mysig eftermiddag med besök bl.a. på Hemslöjden , där Kine och jag anmälde oss till kurs i tvåändsstickning i januari. Tvärs över gatan har en ny butik Garnverket öppnat och givetvis måste vi besöka den och spana in alla nya garner, som de trevliga och intresserade Annelie och Linnea visade oss. Det blev några nystan garn som fick följa med oss hem till Norrköping. Läs mer här om vår eftermiddag i Linköping.
Idag har jag gjort provlappen till Secret of the Stole, som började vi fick första ledträden igår. Jag har använt stickor nr 4, men ska nog prova 4,5. Nu är min Hanami klar och blockad. Körsbärsblomsmönstret gick så snabbt att sticka. Jag är jättenöjd med resultatet och ganska stolt också. Det är ju bara min andra spetssjal som jag stickat.

3 kommentarer:

 1. Den är så fin! Jag vill nån gång få se hur körsbärsmönstret ser ut i verkligheten. Jag blev lite besviken att jag missade er i går, men sånt får man ta.

  SvaraRadera
 2. Så fin sjalen blev! Jag har ju också fått känna på den och den är precis så ljuvlig som den ser ut!Tack för trevligt sällskap i Linköping!
  Ses snart igen, Kine

  SvaraRadera
 3. Ska bli intresangt att föje er som fullföljer detta arbete med Secret of the Stole. Jag blaf inte klok på hr man skulle börja.Från båda ändarna och sticka två lika?? Nej detta är nog ingenting för mig. Önskar dig lycka till.

  SvaraRadera