måndag 13 augusti 2007

Utflykt till Blåvik

Idag har maken, hunden och jag varit i Blåvik vid Sommen och hälsat på vännerna Kerstin och Olle. Kerstin och jag har lappteknik som ett stort gemensamt intresse tillsammans med de övriga gästerna Vanja, Pim, Anita och Lisbeth. Huset ligger alldeles vid vattnet med en underbar utsikt från altanen.Några av oss passade på att ta ett dopp i Sommen. För mig var det sommarens första och förmodligen enda bad. Det var 23 grader i vattnet och kändes litet kallt i början, men var skönt efter en stund. Vi hade en underbar eftermiddag och bjöds på god mat. Litet "visa och berätta" blev det också. Jag passade på att visa mina stickalster jag har på gång, både sockor av alla slag och givetvis min MS3, som väckte stor beundran.
Tack Kerstin och Olle för en mycket trevlig eftermiddag på altanen i Blåvik.

3 kommentarer:

 1. Hej Margareta!
  Visst hade vi en fantastisk dag hos Kerstin och Olle. Hoppas ni kom hem ordentligt. Vad snabb du är att lägga ut text och bilder. Mycket trevligt!! Vad duktig du är. Jag blev också litet sugen på en blogg. Hoppas vi ses snart igen.
  Kram från Vanja

  SvaraRadera
 2. Å fy fadderullan, vilken fin utsikt! Sådär skulle man bo! Såklart att dina alster väcker stor beundran, du är ju så duktig!!! Hoppas vi ses snart, saknar dig! Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej Margareta och tack för en trevlig eftermiddag hos Kerstin o Olle. Och visst bodde de underbart vackert. Jag är så imponerad av dej, Lappteknik och stickning och så det här bloggandet, du är en fena Maragareta!!!!! Och jag blir så sugen på det nya stickmönstret till den japaninspirerade sjalen, det vete tusan om jag inte fattar stickorna igen!!!!
  Här tittar jag in flera gånger!!!!!
  Kram från Lisbeth

  SvaraRadera