onsdag 10 september 2014

Handarbetscafé på Världens bar

I måndags kväll hade jag möjlighet att träffa ett stort gäng från Stickcafé i Norrköping på Världens bar. Ett glatt återseende med flera som jag känner sedan tidigare samtidigt som det är trevligt att träffa nya medlemmar i FB-gruppen, som nu består av 126 medlemmar. Kvällen bjöd på en jättestor överraskning då man ville gratulera mig i efterskott och överlämnade ett kuvert. Ett jättefint kort som Elin gjort och när jag öppnade det fick jag en smärre chock. Jag är bjuden på resa till Syfestivalen med fickpengar och dessutom har man ordnat med hundvakt. Vad kan jag säga mer än ett superstort tack!! Kommer att bli jättetrevligt då vi blir många som åker dit. Innan dess ska vi också träffas på Sticklördag på SMHI den 11 oktober. Mycket att se fram emot.


Har kommit ytterligare en bit till på min Surry Hills cardigan och hoppas den blir klar snart.

Det visar sig att stickningen fått konkurrens av klädsömnad, då jag numera har symaskinen lätt tillgänglig och garderoben behöver förnyas. I samband med flytten har också mitt förråd av fina tyger kommit fram, så det gäller bara att hitta lämpliga mönster och komma igång. Återkommer!

6 kommentarer:

 1. Vad kul med en resa att se fram emot. Froggen och jag är på Syfestivalen på fredagen. Kanske vi syns?
  /Anna

  SvaraRadera
 2. så härligt :)
  är det festivalen i Älvsjö *hoppas*
  kraMyz

  SvaraRadera
 3. Härligt att få åka på Syfestivalen! Hundvakt ordnad också, kan det bli bättre.
  Jag älskar färgen på din cardigan!
  Kram från Mona

  SvaraRadera
 4. Så roligt att jag fick träffa dig på mässan och nu känner jag igen delarna till din tröja. Den var riktigt fin och klädde dig bra!

  SvaraRadera
 5. Den resan behöver du just nu!

  SvaraRadera
 6. Vill önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera