onsdag 30 april 2014

Valborgsmässoafton

ETT STORT TACK för alla värmande gratulationer i samband med vår bröllopsdag! När livet känns litet tufft betyder det så mycket för mig att veta att jag har så många vänner som tänker på mig och läser min blogg. Jag har varit dålig på att uppdatera den under det senaste året, men ibland vill inte orden infinna sig, huvudet känns tomt och det blir inte något inlägg den dagen. Trots det är jag så glad över att jag började blogga för snart 7 år sedan och tacksam för alla mina vänner.

KM har nu varit hemma i drygt två veckor och på tisdag är det dags för en ny period på Lennings. Han är mycket matt och trött fortfarande och orkar inte sitta uppe så långa stunder. Värken hålls i schack med hjälp av starka mediciner. Nu har vi bestämt att sängen ska flyttas ner till nedervåningen, eftersom hemtjänsten har problem att ta honom ner och upp med trapphissen. Så skönt det ska bli efter flytten, då vi bara har ett plan att röra oss på. Just nu är vårt hus ett enda kaos, då flyttkartongerna börjar fyllas. Svårigheterna är bara att sortera och slänga, vilket jag tycks ha svårt att klara av. Tur är att jag har två månader på mig, men tiden går jättefort.

Ingen valborgsmässoeld eller fyrverkeri här utan kvällen får tillbringas med stickning. På stickorna ett par korta sockor i avbruten mosstickning, där jag använder upp restgarner.

Önskar alla en trevlig Valborg och 1:a Maj!

5 kommentarer:

 1. Önskar er en lugn och skön Valborg

  SvaraRadera
 2. Och jag ska för första gången på säkert 15 år besöka en valborgsmässoeld. Så bäst att jag passar på att sticka ( eller repa upp) några varv innan. Trevlig Valborg!

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni haft en skön valborgsmässoafton.
  Och stort grattis i efterskott på er bröllopsdag!!!

  SvaraRadera
 4. Det är jobbigt med flytt, allrahelst om man måste sköta allt själv.
  Hoppas din man blir piggare till nästa gång han kommer hem!
  Jag bjöd hem två väninnor att fira Valborg med mig. Vi hade trevligt, det är svårt med helger att sitta ensam. Kram från Mona

  SvaraRadera
 5. Var inte ute och tittade på eldar, klockan halv 10 vräkte regnet ner men när vi åkte hem från vännerna var det i alla fall uppehåll. Sett bilcortegen idag, vi bor ju rätt nära - fina bilar från 50-talet osv. Ha en fortsatt skön helg! Hoppas på lite mer värme!

  SvaraRadera