tisdag 12 november 2013

Pågående projekt

Vantarna som jag provstickat för Kine (till höger) saknar ännu tummar liksom ett annat par jag stickar på beställning. Varför är det alltid så tråkigt att sticka tummarna? Egentligen går det ganska fort, så det är bara att sätta igång för att få dem färdiga.


Koftprojektet går framåt och jag håller på med framstycke # 2.*. Den är stickad nerifrån och upp på rundsticka fram och tillbaka och sedan delad i bakstycke och två framstycken som stickas separat- Maskor tas sedan upp runt ärmhålet och ärmarna stickas uppifrån och ner. Bra då jag inte vet hur långa de ska bli, beroende på hur långt garnet räcker. Har gjort litet ändringar, bl.a. lagt in mönster på bakstycket.  I verkligheten är färgen  mer brun med gröna skiftningar.


Har fortfarande litet besvär med ögat och har haft kontakt med Ögonkliniken, men tydligen kan det ta ett tag innan det läker. Kommer att kallas till återbesök ca en månad efter operationen och då hoppas jag allt är bra.


8 kommentarer:

 1. Det där med tummarna känner jag igen. Fast jag brukar inte komma längre än till vante ett utan tumme :)

  SvaraRadera
 2. Haha, jag känner igen det där tumfenomenet. Men jag brukar göra klart dem direkt ändå.
  Hoppas det ordnar sig snart med ögat för dig.

  SvaraRadera
 3. Jag stickar inte vantar så ofta, håller mig till sockor istället. Fast då är det hälarna som brukar krångla. Koftan ser vacker ut, lite komplicerat mönster i mina ögon. Kram

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig om att det är så himla svårt att få sticklusten att räcka till tummarna också... Hoppas att du lyckas få dig till att göra dem klara ändå!
  Koftan ser ut att bli fin också. Riktigt bra det där att sticka ärmarna uppifrån, för då kan man ju sticka dem så långt som garnet räcker :)
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt det var att möta dig på Anhörigcenter.
  Och vilka fina vantar.
  Allt gott till dig!

  SvaraRadera
 6. Hoppas du blivit bättre i ögat och är igång med tummarna, ha en fin adventshelg

  SvaraRadera
 7. Hoppas allt är bra med er!

  SvaraRadera
 8. God Jul och Gott Nytt År!

  SvaraRadera