måndag 29 april 2013

Ett härligt veckoslut

Helgen inleddes med en gemensam sticklördag för "Hemstickan" och "Stickcafé i Norrköping". Det visade  sig bli ett helt fantastiskt event med.ett 35-tal damer, som samlades medförande både påbörjade stickningar och garn och stickor för att lära sig nya tekniker. Garn och stickor fanns också att köpa av Inger från Garnnetto i Linköping och Linda från Popsi. Johanna Wallin visade uppstickade modeller från sin bok "Sticka mera småvarmt" och sålde sin bok och ett muddhäfte. Under dagen bjöds vi på en jättegod köttsoppa, bröd och ost. Till förmiddags- och eftermiddagskaffet fanns det flera sorters kakor att välja bland. Stort tack till Anna och alla som bakat och såg till att vi inte behövde svälta.  Kändes så lyxigt att få detta för en mycket billig penning, som dessutom räckte till ett lotteri med stickrelaterade vinster. Tyvärr ingen vinst för mig den här gången.

 

 


Måste erkänna att det inte blev så mycket stickat under dagen på mina blå/röda vantar, där jag inspirerats av lettiska mönster, både till mudden och själva vanten.


Det enda negativa med dagen var att tiden gick alldeles för fort .Dags att åka hem, trött av alla intryck, all inspiration men jättenöjd.
Stort tack till Anna och Kine, som ordnat denna härliga dag och till alla andra som hjälpt till att dagen blev så lyckad. Hoppas på en fortsättning till hösten!

På söndagen var Laban och hälsade på några timmar och om en stund ska jag åka till stationen och hämta honom. Nu kommer han att stanna hos oss. Får återkomma med detaljer i ett separat inlägg.

5 kommentarer:

 1. Låter som en supermysig helg!Blir riktigt sugen själv ;)
  Ser fram emot att få se Laban på bild!

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt att han 'kommer hem' nu !!!!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt för er att äntligen få hem Laban.
  Lycka till.Jag håller med dig: En fantastisk stick-lördag.
  Ser fram emot nästa gång. Hälsa maken.Kram./Ella.

  SvaraRadera
 4. Ja, det måste helt klart bli en repris på en sådan här lyckad dag i höst igen :D Det blev inte så mycket stickat för mig heller, men det var ju så mycket roligare att gå runt och prata och titta vad andra gjorde :)

  SvaraRadera
 5. Härlig lördag - det tyckte alla! Nästa gång stannar vi lite längre. Lycka till med lille Laban!

  SvaraRadera