fredag 12 april 2013

Dags för avslöjande

Här har varit litet tyst de senaste veckorna, men nu är det dags att avslöja en bidragande orsak. Det har nu gått 1½ år sedan vi tvingades låta Theddy somna in. Det har varit mycket tyst och tomt i vårt hem och vi har talat om att skaffa en omplaceringshund, men inte hittat någon lämplig. Våra önskemål har varit en mindre hund, men inte för liten, och ingen valp eller unghund. Sedan några månader har jag varit mer aktiv i mitt sökande och en dag fann jag honom på Hittehunds hemsida och blev helt förälskad. Han heter Laban och är en 10-årig aprikosfärgad mellanpudel, som av olika orsaker behöver ett nytt hem.

Jag har varit i Stockholm och träffat honom vid två tillfällen. Igår var jag vid Hammarby Sjöstad tillsammans med Laban, M. (en av hans mattar) och Christine från Hittehund. Vi hade en jättetrevlig eftermiddag och Laban var full av liv och sprang omkring och lekte med Christines hundar som också var med.

Nu ska alla praktiska detaljer ordnas och vi har planerat att han kommer med sin nuvarande familj till Norrköping den 28 april och sedanstannar kvar hos oss. Längtar efter honom och ser fram emot den dagen. Kommer att bli härligt med liv och rörelse i hemmet igen.

15 kommentarer:

 1. Vad glad jag blir att se att ni har en ny hind på gång! HAn ser då så go ut, hoppas tiden går fort tills du får hem honom!

  SvaraRadera
 2. Så go han ser ut Metta! Önskar dig lycka till med Laban och förstår att det blir trevligt med lite liv i luckan igen! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du fått en ny vän! Hoppas han trivs hos dig.
  Nu blir det promenader flera ggr om dagen igen! Kram från Mona

  SvaraRadera
 4. Gud vad roligt Metta!
  Och så söt han är!
  Tänk att du har kunnat hålla tyst om detta :)
  Jag förstår att ni längtar till att han ska komma nu:)
  Kram och ha en fin helg,
  Marita

  SvaraRadera
 5. GRATTIS!
  "Ramlade in" här och blev så glad. Det är härligt att även lite äldre hundar kan hitta någon som vill leva med dem:)

  SvaraRadera
 6. Ett stort grattis från mej, så glad jag blir för din skull !!!

  SvaraRadera
 7. Grattis. Är det verkligen 1½ år sedan ni förlorade Theddy. Tiden går fort. Nu har ni snart en ny vovsing att glädja er åt. Härligt!

  SvaraRadera
 8. Så underbart och så härligt att du tar dig an en äldre hund!

  SvaraRadera
 9. Vad glad jag blev när jag läste detta!
  Grattis!!!

  SvaraRadera
 10. Grattis och lycka till med Laban.
  Kram/Ella.

  SvaraRadera
 11. jamen vilka strålande nyheter!
  grattis till er o Laban :)
  kramar o kärlek

  SvaraRadera
 12. Fantastiskt roligt! Du är den andra idag jag gratulerar till att bli med hund igen....och ni har båda valt omplaceringshundar. Laban kommer att få det himlarns bra hos er.

  SvaraRadera
 13. Grattis Metta,
  och välkommen till Norrköping Laban!
  Teta :)

  SvaraRadera