fredag 1 februari 2013

Glädje Vårkänsla

En härlig dag med solsken och några minusgrader och perfekt väder för en hundpromenad med Tiffany. Hon blir så glad när jag hämtar henne och idag mötte hon mig med en "puss på munnen". Kan man få ett bättre välkomnande? Som tack för promenaden väntade en underbar bukett med tulpaner, som nu pryder en plats i tv-rummet, där vi kan njuta av dem hela kvällen.. På plasten runt tulpanerna var tryckt "Glädje Vårkänsla", precis det jag känner just nu :-)


Fortsätter sticka vantar och nu ska jag planera för februari-vantarna i Vottealong 2013 på FB, där temat är "Kjaerlighet". Kärlek är givetvis ett mycket passande tema inför Alla hjärtans dag. Har inte bestämt mönster ännu, men kanske blir det "Together Forever Wedding Mittens", som jag tycker är så fina.

Avslutar med ett stort tack för alla fina och uppmuntrande kommentarer på bloggen. De både värmer och stärker mig :-)

Ser fram emot en riktigt skön fredagskväll och önskar er alla detsamma!

3 kommentarer:

 1. Det är så härligt med djur - de är så omedelbara i sina kärleksbetygelser. Vi är ofta hundvakt till yngste sonens lilla waff och hon kan konsten att visa sin glädje när jag kommer hem från jobbet.
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med djur - jag saknar fortfarande min katt men det vore opraktiskt och inte rätt mot djuret att skaffa ett nytt. Vi är ju ute och reser mycket och svårt lämna bort ett djur då. Har också börjat fundera över februaritemat på vantar, det får bli egen komposition med hjärtan och kanske många av dem! Ha en skön "vår"-helg, nu ska jag ut i det härliga vädret!

  SvaraRadera
 3. Det är härligt nu när ljuset återvänder.

  SvaraRadera