söndag 12 augusti 2012

Födelsedagsfirande

Igår var det en stor dag, då KM fyllde aktningsvärda 85 år. När jag frågade honom för några veckor sedan, om han ville fira sin födelsedag, fick jag till svar: "Kan vi inte göra som vi brukar?". Det betyder att det är Öppet hus och jag dukar fram en buffé, där gästerna kan välja vad de vill äta. På buffébordet fanns rostbiff, kassler, potatissallad, en bricka med frukt och grönsaker, ost och att dricka fanns cider, rosévin och fläderblomssaft. Tror alla lät sig väl smaka.



Därefter följde kladdkaka med grädde (glömde fota). Solen sken och den som ville kunde sitta på altanen, medan andra valde att sitta inomhus. En mycket trevlig dag, som uppskattades av KM. Inte lika mycket gäster som på 80-årsdagen, då vi var32 personer, men totalt blev vi 16 - familj och vänner som uppvaktade honom med blommor och presenter. Dessutom fick han många hälsningar på min Facebook-sida

Jubilaren själv

Ett stort tack till alla som uppmärksammade hans 85-årsdag!

Innan min bror återvände till Täby, hann vi med en tur till Ann-Marie och Sievert, som deltog i Tusen Trädgårdar och visade sin trädgård för allmänheten. Många intresserade besökare och man kan inte bli annat än imponerad. Vad sägs om en tredubbel änglatrumpet!!!




Ha en bra söndagseftermiddag!

2 kommentarer:

  1. Du får gratta honom i efterskott från mig!
    Vilken fin änglatrumpent.
    Ha en fortsatt skön söndag!!!

    SvaraRadera
  2. Stort Grattis önskar jag din man i efterskott på den stora dagen!!
    Jag var ju inte hemma i helgen, så att det kunde bli på den rätta dagen.
    Jag måste säga att jag tycker att ni ser så ungdomliga ut båda två! Mycket yngre än den faktiska åldern :)
    Det ser så gott ut på borden, så jag kan inte tro annat än att gästerna var mätta och belåtna när kalaset var slut :)
    Kram, så hörs vi av!

    SvaraRadera