söndag 4 mars 2012

Våren på G?

Bara kände att jag måste byta bild på min header. Visst är det vår i luften! Har varit ute på en liten promenad efter att ha deltagit i Vasaloppscafé på FB och ska snart sätta mig med min stickning igen och titta på skidskyttet. Nu gäller det att sticka fort på min Fana-kofta, som ska vara klar till påsk. Så fort som tiden går, är vi snart där.
Har visst bara visat bild på min Karin Kurbitsmössa på FB, så här kommer en bild på bloggen också.


Kommer att få litet mer egentid de närmaste 2 veckorna, då det har ordnats växelboende för KM på Lennings. Han ska vara där vecka 10-11, sedan hemma vecka 12-15 och därefter 2 veckor till på Lennings. Här får han eget rum och jag hoppas att han ska trivas. Vi har bara hört positiva omdömen om det boendet. Jag har som vanligt en lång lista på vad som ska göras här hemma, men jag vet att det gäller att ta det försiktigt och framförallt samla energi och kraft. Jag hoppas framförallt få litet mer tid med bloggandet, stickningen och broderandet, som jag tyvärr inte kommit igång med.

Ha en bra söndagseftermiddag!

8 kommentarer:

 1. Vad skönt för dig att få lite avlastning. det låter ju väldigt bra att han får vara där två veckor i taget, och hemma fyra veckor. Men nu ska du försöka ta det lugnt dom veckor du är ensam, och inte jobba för mycket. Hoppas han trivs där. Din mössa är vacker!! Härliga färger!
  Härlig bild, snödropparna!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig ny header du har Metta! Vad jag längtar efter de där små blommorna nu!
  Vad bra att det har blivit klart med avlastningen för dig nu. Hoppas att det känns så för KM också, att det blir okej.
  Kanske skulle du skriva en lista på alla de där sakerna du har tänkt att få gjort och sen kan du bestämma att du gör en eller två under de första två veckorna och sen kan du spara resten tills nästa gång. Jag tror att det kan kännas mindre stressande då om man får lite kontroll på att måsten och allt man vill.
  Då blir det kanske lättare att få tid för avkoppling och vila också?
  Många kramar!

  SvaraRadera
 3. Ja vilken härlig dag det varit och ljuset är verkligen på väg tillbaka. Din mössa är så fin och jag blir glad av att titta på den.
  Det glädjer mig att ni har fått klart med avlastning. Då kanske du kan känna att det finns tid att koppla av och att tänka mera på dig själv.

  SvaraRadera
 4. Ta nu vara på tiden och vila och pyssla med saker du tycker om! Vilken jättefin mössa!

  SvaraRadera
 5. Mössan blev kanonfin! Jo, visst är våren på väg, trots kyla och dimma inatt.

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker mössa!! Helt underbara färger!

  SvaraRadera
 7. MÖssan är så fin och hoppas du slipper stressa med koftan.
  Låter skönt att ni hittat och fått plats på ett ställe som ni litar på. Men som sagt du får försöka inte jaga slut på dig själv de där dagarna utan även försöka hämta krafter.
  Kram

  SvaraRadera