söndag 11 december 2011

Tredje advent

Dags att tända det tredje adventsljuset. Känns litet konstigt då solen skiner, ingen snö och bara knappt två veckor kvar till julafton. Vilken skillnad mot förra julen.


Har inte visat vad jag har stickat den senaste tiden, men här kommer några bilder. Min Fana-kofta går sakta framåt. Började på ärmarna och stickar båda ärmarna samtidigt med magic loop. Bakstycket färdigstickat, återstår bara avmaskningen och därefter ska framstyckena fortsättas uppåt från ärmhålet. Just nu ligger den på is, eftersom den inte "behöver" vara klar förrän till påsken 2012.
Har också stickat två mössor till de hemlösa i Norrköping och börjat på ett par sockor till min svägerska. Hon är mycket frusen om fötterna och har själv önskat sig sockor i födelsedagspresent (i efterskott).
 

Önskar alla en trevlig tredje advent!

5 kommentarer:

 1. Det är inte mycket julkänsla här heller! Fina projekt du har på gång.
  Trevlig tredje advent till dig också!!

  SvaraRadera
 2. Nä inte är det kul utan snö tycker jag....det lyser upp det vita. Och jag tror att den långlockige julebocken hos mig skulle göra sig bättre i en liten snödriva än på bron!

  Vilken fin kofta! Jag har inte vågat ge mig på större stickprojekt...ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker faktiskt att jag börjar på lite julkänsla men jag ligger konstigt nog alltid några veckor efter, har säkert med jobbet att göra, man ligger ju alltid lite efter där när man bokför.
  Vi gnetar på så gott vi kan och nu börjar det likan nått här, men vi har ju nästa helg på oss också.
  Vilken fin kofta du gör, men passa dig nu, påsken kommer fortare än man tror.
  Ha det fin nu och jag tror nog du tycker det är lite skönt att slippa snöskottningen ett tag till.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ljusdekorationen och koftan är mycket fin

  SvaraRadera
 5. Din fana-kofta ser ut att bli fin! Här har det också saknats julstämning men i fredags vräkte snön ner och i morse var det 18 grader kallt så nu börjar det kännas "normalt"! Ha en fin tredje advent du också!

  SvaraRadera