måndag 21 november 2011

Tre dagar julmarknad

Med tanke på den varma väderleken hade jag svårt att fatta att det var dags för julmarknad i helgen i vårt församlingshem. Förra året kunde jag inte vara med på grund av handledsoperationen, men i år var det dags igen. Jag har räknat ut att det blev 13:de gången jag deltog. Det är något av en tradition och lika roligt varje gång  att träffa både tidigare och nya utställare. Jag hade med stickade muddar, vantar, sockor och sydda grytlappar, gömmor och börsar. Fredag och lördag kom det en hel del folk men färre besökare på söndagen (förmodligen pga dålig annonsering). Trots det är jag nöjd med min helg, då jag fick ihop till bordshyran, bensinpengar och litet bonus att köpa nytt material för. Måste också fundera över nya produkter till nästa år, eftersom det är många som stickar vantar och sockor och då tycker man att mina flerfärgsmönstrade vantar och mönstrade sockor är för dyra. Det kanske blir en återgång till kuddar och kassar i lappteknik. Å andra sidan vet man inte vad som kommer att sälja bäst. För min del blev det muddarna i år.6 kommentarer:

 1. Det är alltid svårt att veta vad som går.

  SvaraRadera
 2. Skönt att du fick sälja lite. Själv håller jag på att samla på mig till marknad den 3 dec. Har bara gjort det en gång innan och det var 2008 och då gick det bra, men man vet ju aldrig vad som går och om priserna är de rätta.

  SvaraRadera
 3. Det är roligt med marknader! Vi har ju haft vår marknad alla redan. Men på söndag ska vi vara med på julskyltningen med både försäljning och lotteri. Det ser som ni hade mycket fint att sälja.

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig varit på marknad alltså som säljare! Tur du fick sälja till bordshyran och bäåttre lycka till nästa gång!

  SvaraRadera
 5. Så kul att du kunde vara med i år! Och kul att du fått lite sålt också. Det är alltid bra med lite plus i kassan till nya garninköp... :)
  Jag förstår att det är svårt att veta vad som är gångbart. Och folk är ju inte alltid så beredda att betala för ett fint hantverk. Det är lite trist.
  Jag hoppas att du och KG får en fin första advent!

  SvaraRadera
 6. Så trevligt det ser ut.
  Det känns alltid bra att få ihop till bordshyran. Får man sedan lite bonus är det ännu bättre. Må så gott.

  SvaraRadera