tisdag 4 oktober 2011

Vad händer här?

En hel del är det som händer, men tyvärr har jag inte fått ner det på pränt. Mitt engagemang med Bo Vital har blivit "större" än jag kunde ana från början. Jag har blivit Bo Vitals ansikte utåt kan man väl kalla det. Vart jag kommer på varuhus, bibliotek, vårdcentraler och äldreboenden dyker min bild upp i form av broschyren jag visat tidigare och det senaste är en s.k. flyer, som berättar om Äldremässan i Sporthallen i morgon. Dessutom blev jag fotad och intervjuad i förra veckan för en artikel i tidskriften Allt om Hjälpmedel.

Ja, i morgon är det alltså dags för Äldremässan, där jag vid två tillfällen ska berätta litet om mitt liv på nätet med bloggen. Facebook, Online Stickcafé, Kofthäxorna, Ravelry och alla fantastiska vänner jag har kontakt med via Internet. Ska bli spännande och jag hoppas det kommer många besökare. Rapport kommer under veckan.

Måste också visa att jag har kommit igång litet med stickningen igen. Har ju lovat att sticka en babykofta som ska bli en doppresent. Vi har valt BabyDrops modell 20-15 och den stickas i blågrön Fabel och enligt önskemål kommer den att förses med en huva. Känns som om sticklusten håller på att återvända så sakteliga.Ingår också i FB-gruppen Kofthäxorna, där man ska sticka en valfri kofta i flerfärgstickning. Kommer förmodligen att bli Fritt efter Fana, som jag länge haft på min stickönskelista. Har garn Lima, som jag tänker använda, men mer om det senare.

5 kommentarer:

 1. Så skönt att höra lite ifrån dig Metta. jag har tänkt så ofta på dig.
  Roligt att det blivit så uppmärksammat detta med Bo Vital och du är ju ett sånt fint ansikte utåt!
  Vad kul det låter med Kofthäxorna :) Jag tycker också att Fritt etter Fana är en så vacker kofta, så jag ser fram emot att få se din sen :)
  Den lilla babykoftan ser ut att bli en söt en också. Färgen på garnet är väldigt vackert!
  Hur är det med Theddy? Mår han skapligt?

  Många kramar från Marita

  SvaraRadera
 2. Det är så roligt att du har blivit så uppmärksammad med Bo Vital. Och att det blir lite mer...Den lilla koftan verkar bli riktigt fin. Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Lycka till i morgon! Kram

  SvaraRadera
 4. Så kul att det går bra med Bovital! Du har ju massor av erfarenhet att dela med dig av! Visst är det kul att sticka babykläder!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att höra från dig!!
  Du har blivit en riktig kändis.
  Jag tittade på koftorna men tyckte det såg alldeles för avancerat ut för mig. Hoppas allt är bra hemma också.
  Ha en bra dag! Kram från Mona

  SvaraRadera