måndag 9 maj 2011

Solig måndag

Efter en helt underbar helg fortsätter värmen ytterligare några dagar, vilket känns härligt för mig som gillar sol (sitter dock helst i skuggan) och värme. Vi har försökt sitta ute så mycket som möjligt. KM har suttit i rullstolen och bara njutit och tyckt det varit skönt. Jag har suttit bredvid och stickat på min Omelet, som sakta går framåt. Ska börja på chart C.

Ett stort tack för alla kommentarer som stöttar och uppmuntrar mig i samband med min aktivitet för Bo Vital. I morgon är det dags för den filmade intervjun och det känns litet pirrigt. Samtidigt tycker jag att det ska bli spännande och hoppas det blir en bra intervju, som ska visas på anhörigriksdagen. Jag har länge varit engagerad i stöd för anhörigvårdare, som jag anser gör ett fantastiskt jobb och delar gärna med mig av mina erfarenheter. För 2 år sedan blev jag intervjuad av Norrköpings Tidningar och det resulterade i en artikel i tidningen (se inlägg 20 april 2009).En bild på min Hjärtekatt # 2, som heter Millan och väntar på att få sällskap att åka till Göteborg. Om en stund är det dags att åka till stickcafé på Vetekornet.

3 kommentarer:

 1. Du har ett stort hjärta du både för K-M, andra anhörigvårdare och hjärtsjuka barn! Hoppas detta ger dig lite guldkant!

  SvaraRadera
 2. Mia sa allt så bra, jag kan bara hålla med.
  Hoppas att allt gick bra idag.

  SvaraRadera
 3. visst var helgen underbar med all sol och värme!
  Hoppas att det gick bra idag med filmning och allt. Det är ett värdefullt jobb du gör med detta, som jag hoppas att många ska ha glädje av i framtiden. Det är så viktiga frågor som borde få ett större fokus. Det är ju inte bara "någon annan" som drabbas av olyckor och sjukdomar utan rätt vad det är så kan alla behöva den här hjälpen.
  Jag önskar er en fin vecka!

  SvaraRadera