måndag 16 maj 2011

Anhörigstödet och Bo vital

Idag var det dags att träffa teamet som arbetar med Bo vital Norrköping för att se resultatet av den filmade intervjun. En aning spänd var jag allt, eftersom jag vet att det inte är lätt att se och höra sig själv. Intervjun har redigerats till en film på 7 minuter, som ska visas på anhörigriksdagen i Varberg den 24-25 maj. Måste erkänna att jag är både förvånad och nöjd över resultatet. Jag lyckas se avspänd ut och berättar om mitt liv som anhörigvårdare, min stickning, bloggen och hur vi utnyttjar anhörigstödet. Framförallt är projektledaren Anita nöjd och det känns bra, då det är hon som ska visa filmen.

Jag fick också se en liten bild på en "roll up", som tydligen visades i storformat i Hageby Centrum i förra veckan. C från hemtjänsten berättade ikväll att hon hade sett bilden på mig och sagt att "henne känner jag". En del av intervjun tillsammans med ett foto finns också utlagd på Norrköpings kommuns hemsida och kan läsas här.



Som tack för min "positiva inställning att hjälpa till" fick jag en trevlig Lavendel i kruka, som nu står vid vår entré och som sedan ska planteras ut i trädgården på lämplig plats.

Stort tack till Anita och teamet och Lycka till på anhörigriksdagen i Varberg

2 kommentarer:

  1. Vad kul att du blev nöjd! Man vet ju inte i förväg hur det blir. Superfin lavendel du fick.

    SvaraRadera
  2. Verkligen skönt att du blev nöjd.
    Läste artikeln och den var verkligen berörande, så var du så fin på bilden också i ditt stickade.
    Jag tycker kurkan med lavendel var så fin så jag funderade nästan på att fixa en sådan själv.

    SvaraRadera