lördag 9 april 2011

AwardJag har fått en Inspirerande blog-award från Maritas Maskor. Tack snälla Marita för awarden och de fina orden, som verkligen värmer. Ibland känns livet litet tufft och då är det så härligt att få en uppmuntran. Att jag kan inspirera någon genom att göra något fint eller kanske bara genom att berätta om min vardag med dess glädjeämnen och bekymmer, betyder mycket för mig och förgyller mina dagar.

Givetvis skulle jag vilja skicka awarden vidare till alla bloggar jag läser. Det är så många bloggar som inspirerar mig på olika sätt och det är svårt att välja, men den här gången blir det följande bloggare som får awarden

Linda

Eva i Halmstad

Astrid

Ulla

Mona

Önskar alla en skön fortsättning på helgen!

3 kommentarer:

 1. Jag läste ditt inlägg från seminariet och fick mig en tankeställare, man tänker inte på hur bra man har det när båda mår bra. Men man vet ju inte hur länge det är så. Man ska nog ta vara på tiden bättre så länge man orkar. Jag skickar en kram och önskar dig en bra helg.
  Mona

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Jag blir så glad, precis som du skriver också, att någon uppskattar och vill läsa det man skriver.
  Den värmer, awarden!

  SvaraRadera
 3. Tack för Awarden! Nu är jag inte så van vid bloggvärlden att jag riktigt förstår vad en Award är men jag begriper att det är något fint att få!

  SvaraRadera