lördag 5 mars 2011

Härligt med sol

Sol och +5 idag. Precis vad jag hade önskat eftersom Theddy och jag skulle göra en utflykt till Öppet Hus och invigning av Hundforums nya anläggning vid Ramunderbergets naturreservat utanför Söderköping. Jätteroligt att Lotta och AnneCharlotte, instruktörer och hundkuratorer som driver Hundforum, nu fått en fast punkt för sin verksamhet. Här kommer man att hålla de flesta av sina kurser i eller vid huset och dess omgivningar. Utöver kurser ordnar man hundpromenader måndagar och fredagar kl 9.00 och det är inte omöjligt att Theddy och jag kommer att delta framåt våren.
Eftersom det var många hundar där fick Theddy stanna utanför, medan matte gick in och minglade tillsammans med Lotta, AnneCharlotte och övriga hundägare, bl.a. två bekanta som det var trevligt att träffa.
Hade stoppat ner kameran, men den kom jag ihåg först på hemvägen, så några bilder blev det inte idag.

5 kommentarer:

 1. Trevligt att träffa andra hundägare och deras hundar. Jag undrar hur det blir om många promenerar samtidigt? Blir det ett väldigt skällande eller samsas dom bra?

  SvaraRadera
 2. Låter ju mysigt. Det finns tydligen nån sådan organiserad promenad här också, men de startar kl 9 på helgen och är långt bort från oss. Då måste vi starta tidigt om vi ska hinna dit och då blir det aldrig av. Men det hade varit mysigt att få gå promenad med andra och att hundarna går för sig och ägarna för sig.

  SvaraRadera
 3. låter som ett spännande ställe, va kul

  SvaraRadera
 4. Vad trist att du inte får vara riktigt bra i dina händer, när det finns så mycket man vill sticka.
  Det låter som ni hade en jättehärlig dag på hundkursen i alla fall. det är skönt att våren närmar sig nu :)

  SvaraRadera
 5. Kul att du ville vara med i min tävling! Jätteroligt också att läsa dina svar! :)

  SvaraRadera