onsdag 16 februari 2011

Färdiga projekt

Äntligen är de tre paren Lovikka-vantar, som är beställda, färdiga för leverans. Känns jätteskönt eftersom de skulle vara klara till jul, men på grund av handledsskadan fick jag vänta med att sticka dem.

Jag har också virkat färdiga 18 mormorsrutor, som ska bli två kuddar att ha på min säng. Har sytt ihop den första och båda ska sedan fästas på vinröda innerkuddar.Har hittat en del rester av sockgarn från min stora sockproduktion 2008 och börjat sticka ett par sockor, Nemesis. Försöker sticka båda skaften samtidigt (inte magic loop) för att se hur långt varje restgarn räcker. Upptäcker att jag räknat fel på antal varv i resåren, men struntar i att göra om eftersom jag ska ha sockorna själv.Ser nu fram emot lördagen då Kine och jag åker med Ringarums Buss till Syfestivalen och Stickas årsmöte. KM kommer att vara tre nätter på övernattningsrummet på Granen och vänner ska ta hand om Theddy, så jag får rå mig själv i två dagar. Ska bli trevligt att träffa flera stickvänner som jag känner sedan tidigare och förhoppningsvis några som jag bara känner via bloggar.

8 kommentarer:

 1. Åh så vackra dina mormorsrutor är. Blir en underbar kudde av dem. Bara älskar färgerna du valde.
  Tyvärr får jag hoppa lördagens roligheter. Bara att inse att jag inte kommer att orka hoppa runt. Men det blir ju fler tillfällen som tur är. Hoppas ni får en mycket trevlig helg och glöm nu inte kameran så vi som inte kan komma kan få njuta lite också.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig kudde. Tror att jag måste ta mig i kragen och börja handarbeta mera och inte bara sitta vid datorn. :-)
  Ha så trevligt på Symässan

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att vi springer på varandra då! Ja, inte för hårt förståss.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Jättefina vantar! Och supersnygga kuddar blir det! Kul att du kommer iväg till Syfestivalen. Jag ska också dit en sväng, men har inte bestämt riktigt när det blir. Vi får besök av "f d barnflickan" Simone från Hannover imorgon. Hon stannar en hel vecka.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Dina mormorsrutor är fantastiskt fina! Jag blir riktigt sugen på att ta fram virknålen.
  Jag hoppas vi ses på lördag! Det har pratats lite löst om att fika innan årsmötet - vad tror du om det?
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så fina vantarna blev! Mormorsrutorna härliga, det är inne med sådana enligt veckopressen! Ses senare idag.

  SvaraRadera
 8. Åh vad mycket fint du har gjort!!
  Och skönt att du fått klart vantarna. Det hänger ju alltid lite över en när man har lovat nåt...
  Det blir kul att se dina nemesis sen, för det är ett mönster som jag också tänkt sticka av något av allt mitt sockgarn.
  Ha en jätteskön helg och ha så kul på symässan!!

  SvaraRadera