söndag 6 februari 2011

Färdiga projekt

Har varit dålig på att skriva på min blogg, men har varit ganska aktiv på stickfronten. Håller på att beta av mitt garnförråd, men har upptäckt att det inte minskar speciellt mycket. Jag har några färdiga projekt att visa bl.a. PetraO:s Lilla kofta och Stickfrossas Level2-mössa, som jag stickat med dubbelt garn (utan etikett). Jag behöver nämligen en ny mössa, då min dragspelsbasker blivit stor och åker ner över ögonen, trots att jag försöker dra ner den mot nacken. Den nya mössan passar perfekt och matchar mina Karin-vantar, som är stickade i samma garn.

Har också stickat färdiga de beställda Lovikka-vantarna ett par dam och två par herr. Återstår bara att brodera på muddarna. På stickorna just nu har jag ett par Mátki-vantar, som tyvärr blir litet trånga, så jag har ändrat mig och nu blir det ett par halvvantar i stället.

3 kommentarer:

 1. Den där koftan är verkligen fin, har skrivit ut mönstret men inte kommit till skott ännu. Mössan har jag gjort och det är verkligen ett fint o kul mönster. Vi valde samma färg, kul.
  Skönt att du kommit igång med stickningen så bra nu, för nu går det undan verkligen.
  Tycker man tar lite och fyller på mycket i det där lagret hela tiden, men som jag sa till gubben, det värmer i alla fall. :)

  SvaraRadera
 2. Roligt att du stickar igen. Själv har jag varit riktigt dålig på att läsa bloggar och även skriva själv ett tag nu.

  SvaraRadera
 3. Jag kommer att vara på syfestivalen på lördagen och söndagen. Tar tåget lördag morgon.

  SvaraRadera