söndag 5 september 2010

Hänt sedan sist

Det blir visst längre och längre tid mellan mina blogginlägg. Tiden bara rinner iväg och plötsligt upptäcker jag att sommaren är slut och hösten har tagit sin början. Vart tog sommaren vägen? Först var det för varmt och då blev ingenting gjort. Så kom regn och blåst med någon solig dag emellan och då gällde det bl.a. att försöka hinna klippa gräset. De bästa minnena jag har av sommaren 2010 är resan till Toscana och Stickstämma 2010 på Väddö. Det lär jag få leva på hela vintern.

Trädgården ser ganska tråkig ut just nu, men jag kan glädja mig åt att mina pelargoner i sina krukor blommat fantastiskt hela sommaren. Nu blommar två av de tre fuchsiorna jag köpte i våras. Den ena med de mest underbara stora blommor. Har också en änglatrumpet som har många knoppar och där en håller på att slå ut. Det gäller bara att passa den, så frosten inte tar den. Jag har hela tiden gått och väntat på rosa blommor, eftersom krukan var märkt "Rosa", men den är helt klart gul, vilket är fint det också.


Två par muddar har blivit klara och min "Traveling Woman" är nu blockad och väntar på att överlämnas som present.

2 kommentarer:

 1. Tur man har pelargoner i trädgården. De är pålitliga och blommar så fint hela tiden.
  Änglatrumpet har jag bara haft en enda gång och fick aldrig nån blomma, men de är ståtliga.
  Vi får hoppas på en fin o skön höst nu framöver.

  SvaraRadera
 2. Ja du, tiden går jättefort tycker jag. Denna helg försvann i ett flygande fläng. Hann knappt fatta att det var helg. :-)
  Nu är det måndag och nya friska tag.
  Det är härligt med blommor av alla de slag, men tyvärr är jag dålig på att sköta dem så jag är lycklig bara de vill blomma.
  Ha en skön måndag!

  SvaraRadera