onsdag 7 april 2010

Så glad jag blir


Jag har fått en award av Susanne. Tack så jättemycket! Jag blev så glad både för awarden och för de fina orden hon skrivit på sin blogg. Vill givetvis skicka tillbaka awarden till Susanne.

I juni har min blogg funnits i tre år och jag måste erkänna att det är bland det roligaste och mest givande som har hänt mig när jag började att blogga. Har alltid gillat att skriva och när jag märker att det finns flera som läser min blogg och att den kan inspirera andra blir jag både glad och lycklig. Alla vänner som jag fått både genom bloggen och några som jag haft förmånen att träffa IRL har verkligen berikat mitt liv. Blir lika förvånad och glad över alla uppmuntrande och fina kommentarer jag får när jag gjort ett inlägg på min blogg. Försöker också att läsa bloggarna jag har på min blogglista, men tyvärr har jag varit dålig på att själv lämna kommentarer under den senaste tiden. Kan bara skylla på att vintern har varit jobbig och att orken inte alltid finns. Ska försöka bättra mig och bli flitigare med mina kommentarer.
Det finns så många fantastiska bloggar jag skulle vilja skicka utmärkelsen vidare till, men ser att flera redan har fått den. Därför är det öppet för alla som läser min blogg att ta till sig den.

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt det här bloggandet. Nått av det bästa jag gjort när jag startade. Vänner, för det är så jag ser på mina bloggar jag läser, över hela landet. Man utbyter massor och får så mycket igen. Så får man ju umgås med sådana som gillar det man gillar själv.

    SvaraRadera