lördag 20 februari 2010

Insnöad, orkeslös och OS-stickning

Ja, insnöade är vi väl inte riktigt, men det känns nästan så just nu. Snö överallt och det bara fortsätter. Har varit ute och skottat två gånger idag och fler lär det bli. Blåser och yr gör det också, så det bildas drivor som på vissa ställen blir jättehöga. Den här vintern har tagit hårt på mina krafter och den lilla reserv jag trodde att jag hade, har i det närmaste tagit slut. Försöker samla kraft att genomföra OS-stickningen och ska väl inte ge upp ännu, det är ju en vecka kvar.

Idag blev det i alla fall en bild på mina Fair Isle-vantar, så jag kan visa hur långt jag hunnit på dem. Däremot har jag litet svårt att få ordning på min Mystic Waters Lace Shawl. Tror att jag saknar en instruktion för att göra den korta varianten och därför stämmer inte antalet maskor. Kanske får jag ihop den till slut. Det är bara ett 30-tal varv kvar att sticka. Vantarna ser ut så här, då båda muddarna och en bit av mönstret på den ena är stickade.

4 kommentarer:

 1. Vantarna ser lovande ut! Hoppas vädergudarna blir nådigare med dig och du slipper mer snöskottning, kan inte vara bra för dina höfter!

  SvaraRadera
 2. Det där ser spännande ut.

  SvaraRadera
 3. Det ser ut att bli ett par fina vantar!

  SvaraRadera
 4. Vilka snygga vantar!
  Jag vill tipsa dig och dina besökare om kurser i stickning, se www.stickkurs.se Nästa kurs är en kurs i tvåändsstickning och den är i Waxholm i maj!

  SvaraRadera