tisdag 12 januari 2010

Stickat under veckan

Tycker tiden går så fort och hinner inte alls med så mycket som jag skulle önska. Litet stickat har det blivit. Ytterligare ett par vantar till E i hennes favoritfärg nummer 2, som är turkos. Så stickade jag också ett par halvvantar till henne, som hon ska använda som ridvantar när hon kommer hem till Nya Zeeland.

The second pair of mittens I made for E in turquoise, her other favorite colour. The fingerless mitts she will use when she is riding. Tomorrow she will return to New Zealand. Both Theddy and I will miss her and our daily morningwalks very much. We have had a lot of fun during her stay with her grandmother, my neighbour.Har också stickat sjalen "Citron" från Knittys Winter 2009 i ett 2-trådigt ullgarn som jag färgat själv. Tyvärr räckte inte garnet till avslutningskanten utan jag fick göra en enklare kantvariant. Blev inte så stor som sjal, utan jag får vira den runt halsen i stället.

4 kommentarer:

  1. Jag förstår att ni haft trevligt med E som promenadsällskap.Vad glad hon säkert blev när hon fick så fina vantar.Kanske ses vi på torsdag på stickcafe´.Kram./Ella.

    SvaraRadera
  2. Förstår att det varit ett trevligt och mysigt sällskap på promenaderna för er båda. Fina vantar hon får med sig på resan tillbaka. Trist att garnet inte räckte till, men det ordnade du ju fint ändå tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Förstår att du kommer att sakna din lilla kompis.Jag är mycket lockad av att sticka den där sjalen jag också.Undras när jag ska få tid med det.

    SvaraRadera