onsdag 9 december 2009

Nytt garnköp

Kom in på Sy & Sticka igår eftermiddag när Drops Delight höll på att packas upp på hyllorna. Kunde givetvis inte låta bli utan det blev 3 nystan i färg 06 (skiftar från rosa till lila) som fick följa med mig hem. Garnet känns jättehärligt och ska troligen bli en sjal så småningom. Såg att vissa färger redan tagit slut hos tillverkaren, så jag kanske ska köpa några nystan till.Idag var det ytterligare 12 varv på Johannas julkalender. Har stickat dem, men bilden ser ungefär lika ut som gårdagens, så jag väntar med spänning på fortsättningen.

4 kommentarer:

 1. Just den färgen är en av mina favoriteroch tydligen även många andras.Det var den som tog slut först hos oss och nu är även färg 12 slut.De och två till var restade när vi fick hem mera i måndags.

  SvaraRadera
 2. jag har också köpt Delight, det verkar mysigt:)

  SvaraRadera
 3. Härlig färg på det garnet. Vantarna ser ut att bli jättefina. vad annat var att vänta? Hoppas olusten försvinner snart så du får känna dig frisk o stark. Lite sol efterlyser jag också.
  Må gott

  SvaraRadera
 4. Jaså, har garnet äntligen kommit till vår lilla stad nu?! Det var på tiden!
  Får se om det finns nåt litet nystan kvar till mig att prova på då.. Är så nyfiken och vill klämma, känna, lukta (?!) och provsticka...
  Kommer det bild på de färdiga små vantarna i vitt och vinrött som du pysslade med i måndags?
  Kram Sofia

  SvaraRadera