söndag 8 november 2009

Trevlig lördagskväll

Ett glatt gäng träffades igår kväll på Butler´s Hörna i Norrköping. Det var sex f.d. arbetskamrater, som inte träffats på många år tillsammans, så det fanns mycket att berätta. Många glada skratt och minnen från tiden på Iremda, som nuvarande Whirlpool hette på den tiden. I hade kommit med tåg från Alingsås, där hon bor nu och C, som efter många år i Stockholm, håller på att flytta tillbaka till Norrköping. Övriga fyra, A, M-L, V och jag, bor kvar i N, men det är bara M-L som fortfarande arbetar på företaget. God mat och trevlig stämning bidrog till en mycket lyckad återförening. Vi hoppas den ska följas av fler träffar, bl.a. är vi bjudna till I:s sommarställe utanför Alingsås till sommaren. Det ser vi fram emot.


M-L, A, C och V

Jag tillsammans med I

4 kommentarer:

 1. Så trevligt, det är alltid kul och träffa gamla kamrater och prata minnen. Hoppas ni gör om det igen.

  SvaraRadera
 2. Härligt att träffa goda vänner.
  Må gott

  SvaraRadera
 3. Önskar dig,er en fin helg.
  Lev väl o må gott

  SvaraRadera
 4. Hej
  Jag heter Susanne och bor i Linköping. Jag hittade Din blogg när jag av en händelse fick för mig att söka på ordet IREMDA. Jag har nämligen också jobbat där, närmare bestämt under våren 1991 när jag gjorde en praktik som ingick i min utbildning vid Linköpings Universitet. Jag praktiserade på personal och information och minns väl "gubbarna Borg och Wallman".
  Vill också tipsa Dig om en mycket bra webbplats med många fina gratismönster. Gå in på Patons hemsida och registrara Dig så får Du tillgång till väldigt många fantastiska mönster, i stickat, virkat, filtat osv. Mönstren är på engelska, men en del finns även översatta till franska och/eller spanska, om jag inte minns fel. Är man van att sticka är det ju inte så svårt att tyda engelska mönster annars kan man väl alltid fråga någon om hjälp på till exempel ett stickcafé.
  MVH / Susanne i Linköping

  SvaraRadera