fredag 14 augusti 2009

Uppladdning

Redan fredag och jag tyckte jag hade god tid på mig, men nu gällde det att sätta fart och handla det som skulle handlas inför söndagen. Först en sväng till ICA Kvantum i Hageby och sedan hämta KM, som skulle till frisören i stan. Passade på att titta in till Interpress och till min stora glädje fann jag senaste numret av Hemslöjden, som är helt ägnat år stickning, virkning, krokning m.m. Ett nummer som verkligen kan rekommenderas att köpa för den intresserade.Eftersom jag hade ytterligare litet tid på mig i stan passade jag på att titta in till Joy på Linden, där min granne K arbetar. Jag klär mig inte så ofta i kjol utan det blir mest byxor eller slacks, men tänkte att det kanske skulle passa med en kjol på söndag och med K:s hjälp fann jag denna kjol som med halva priset på reapriset bara kostade kr 124:50. Kanske i ungdomligaste laget, men det bjuder jag gärna på. Har en grön V-ringad topp som kommer att passa utmärkt till.


När vi kom hem var det dags för en tur till vår lokala ICA-butik för att komplettera det som saknades. Har senare upptäckt att det blir en tur till ICA även i morgon. Hur noggranna listor man än gör, är det alltid något man glömmer. Som tur är kommer min bror och svägerska från Stockholm i morgon för att hjälpa mig .

Har inte bara laddat upp inför söndagen utan kunde inte låta bli att anmäla mig till VM i friidrotts-stickning, som startar i morgon lördag den 15. Tänker sticka en sjal till en väninna, som nyligen fyllt år och som firade sin födelsedag i den Grekiska övärlden. Blir samma sjal som jag stickade till mig själv tidigare och också denna gång i Araucania Ranco Multi.

7 kommentarer:

 1. Skickar ett stort grattis till dig på födelsedagen i morgon.Du kommer att bli mycket fin i den kjolen,hoppas nu bara att det regnar färdigt i natt.Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 2. Grattis på din stora dag! Jag tror att kjolen kommer att göra sig riktigt bra på dig! Och jag hoppas att vi kan lita på SMHI att regnvädret har dragit förbi!

  SvaraRadera
 3. Grattis på din födelsedag, hoppas den blir jättefin.

  SvaraRadera
 4. Grattis på den stora dagen.
  Hoppas du får en trevlig dag med vackert väder.

  SvaraRadera
 5. Ett jättegrattis häruppifrån norr!

  SvaraRadera
 6. Stort grattis på födelsedagen!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Ville bara titta in och säga ett stort GRATTIS på födelsedagen!

  SvaraRadera