fredag 7 augusti 2009

Den blomstertid och Yemenväst

Så har Den blomstertid blivit blockad och klar. Är mycket nöjd med den och färgen är underbar. Mycker skir och väger knappt någonting. Upptäckte att ett litet fel insmugit sig, men jag tror inte någon upptäcker det, bara jag som vet. Funderade på hur jag skulle fota den och bästa sättet fann jag var att hänga upp den i trädgården. KM undrade vem som skall få den, men den får allt stanna kvar hemma hos mig bland de andra sjalarna och hänga på provdockan. Det börjar bli ett antal och frågan är när/om de ska användas. Tycker de är vackra där de hänger och jag tar spetsstickningen som en utmaning.

Vi är fler på stick-caféet som inspirerats av alla bloggar att sticka Yemenvästar.Här en bild på mitt bidrag. Vet inte om det blir någon mer, då jag måste komma igång igen med mina tvåändsvantar. Här händer litet mer de närmaste 10 dagarna, så det blir kanske inte så mycket tid för stickning.


5 kommentarer:

 1. Så fin den blev. Du kommer säkert att få användning av den, vänta bara. Undrar hur många Yemenvästar som stickats den senaste tiden, ska bli kul att få veta det. Blir nog ett bra bidrag till stickhjälpen i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Den blev jättefin!
  Må gott

  SvaraRadera
 3. Så fin sjalen blev,jag som också har plockat fram en blå härva kan nog börja snart.Har haft en jättebra dag,fullt av folk och en bra summa i kassan.

  SvaraRadera
 4. Så jättefin din schal blev! Den är ju vacker i blått.

  SvaraRadera