söndag 14 juni 2009

Sakta men säkert

Det går inte så fort framåt med min UON-kofta. Mitt garn är tunt och det kommer att bli många varv innan jag når ner till ärmhålet. Hittills har jag gjort ökningar på varje varv från framsidan och det tycks bli OK. Märker att min halsringning är högre än på flera koftor jag sett på bild. Har provat på provdockan och jag tycker det ser bra ut, så jag fortsätter. Känner att jag snart kommer att sticka en kofta till i ett grövre garn och då ska jag följa Tant Koftas direktiv litet bättre. Tycker det är fantastiskt roligt med den här stickningen och följer flera bloggar. Så här långt har jag kommit och visar bilder både framifrån och bakifrån.En liten påminnelse! I morgon är det dragning i min utlottning med anledning av bloggens 2-årsdag. Du har fortfarande möjlighet att skriva en kommentar till inlägget, om du vill delta.

4 kommentarer:

 1. Det ser trevligt ut med lite ränder! Du är så flitig, koftan är väl snart färdig antar jag! Blandar min koftstickning med lite färdigställande av UFO:s. Det blev så många maskor på oket...Kram/Kine

  SvaraRadera
 2. Va fin den blir! Härlig färg! Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Trägen vinner!
  Koftan kommer att blir jättefin.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilken vacker färg. Jag stickar i svart och ska ha spetsstickning efter oket men det ser just nu lite tråkigt ut medbara det svarta slätstickade.
  Har sett dina fina väskor som du syr. Blir verkligen imponerad.
  Önskar dig en skön midsommar.
  vonna

  SvaraRadera