lördag 13 juni 2009

Några tappra

När jag vaknade i morse, såg det inte alltför lovande ut. Skulle det bli någon till WWKIP-dag eller inte? Hade sagt att det var inställt vid regn. Himlen var grå, men det regnade ju inte. Så jag tänkte åka till Färgargården för att se om någon skulle komma. Så fick jag ett telefonsamtal från G som sa att hon, L och eventuellt M tänkte komma. Gjorde mig snabbt färdig med fällstol, kaffetermos och givetvis stickning.


Till slut blev vi en liten skara på 5 damer och en hund. På bilden ses 4 av dem samt Theddy och själv var jag fotograf. Solen skymtade bakom molnen, men ville inte tränga igenom. Det var inte kallt och vi fick en skön och trevlig eftermiddag.

6 kommentarer:

 1. Vad mysigt det ser ut! I Stockholm duggregnade hela dagen och vi fick skippa Mariatorget och kröp in till Marias Garn i stället. Inte riktigt samma upplevelse, men väldigt trevligt ändå :). Kram!

  SvaraRadera
 2. Vi satte oss i Tropikhuset från början vi.

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni hade det trevligt! Jag besökte Trassel i Täby - där var det dukat inomhus med tårta osv. Dock hade inte stickande kommit riktigt igång, var där lite för 12.00. Botaniserade runt i affären - jättefina garner och mycket att klämma på! Kram/Kine

  SvaraRadera
 4. Kerstin Söderberg14 juni 2009 16:03

  Tappra damer med stickor, det ser fint ut....

  SvaraRadera
 5. Det ser ju riktigt trevligt ut även om solen var lite blyg :-) Själv fick jag förhinder och kunde inte kip:a alls, men jag stickade lite hemma sen...

  SvaraRadera