fredag 29 maj 2009

Trädgårdsdagen räddad

Enligt dagens Norrköpings Tidningar kommer förmodligen både trädgårdsdagen och höstmarknaden på Färgargården att räddas. Beskedet är att inte lägga in dessa aktiviteter i förslagen till besparingar. Helt klart är att det blir höstmarknad, enligt tekniska kontorets informatör Lillemor Johansson, som jag träffade på stan idag. Jag tror många Norrköpingsbor och även andra gläds med mig över detta besked.

Har fortfarande kvar energi och hoppas kunna ta itu något med trädgården i helgen. Det har ju utlovats fint väder. Just nu blåser det inte och det verkar lovande. Kanske maken kan sitta i trädgården en stund och så ska vi ta en tur med elrullstolen. Han behöver komma ut och se litet av det vackra som finns i naturen. Idag var han på Rehab på Granen och sjukgymnasten anser att han blivit starkare och fått mer "kondition" genom träningen där. Hon tyckte att jag ska kontakta biståndshandläggaren för att försöka få med honom i en aktivitetgrupp, så han kan få fortsatt träning. Ringer henne på måndag och hoppas det ska ordna sig.

Ett stort tack till alla uppmuntrande kommentarer till mitt senaste blogginlägg. Snart dags för en utlottning, men återkommer till det om någon dag.

1 kommentar:

  1. Så skönt att dessa aktiviteter får vara kvar. Det sparas så mycket nu så man blir nästan mörkrädd.
    Hoppas det ordnar sig nu med träningen. Det är ju så viktigt att kunna bibehålla det man kan även om det är aldrig så lite. Det kan också vara bra med en "egen" aktivitet.
    Önskar er verkligen en riktigt bra sommar.
    Må gott

    SvaraRadera