torsdag 19 mars 2009

Vantar och Färösjal

Nu är de blå/vita vantarna färdiga och ska överlämnas till B-M idag. Jag tror att de kommer att passa bra till hennes mörkblå duffel. Det blev par nummer 7 som jag stickat sedan nyår. Jag kanske ska göra som J. tycker, och utmana mig själv att sticka 24 par vantar i stället för sockor det här året. Vi får se vad det blir till slut.Har också kommit en bit på min Färösjal och stickat 68 varv. Många varv och många ökningar kvar att göra, men jag stickar en liten bit i taget, så den kanske blir klar i tid.

7 kommentarer:

 1. More lovely mittens! One day I'll be brave and try some.

  What is the shawl you are working on?

  SvaraRadera
 2. Du är en hejjare på vantar! Så fina, fattar inte hur man gör insidan där det är en stapel av var färg! Sjalen ser fin ut!

  SvaraRadera
 3. Another pair? Wow. You're fast Metta!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om att det är kul och roligt att sticka vantar, och dina är så fina.

  SvaraRadera
 5. Underbara vantar! Och sjalen kommer bli underbar.Kram./Ella.

  SvaraRadera
 6. Åhhh så fina. Jag gillar verkligen den mörkblåa färgen! Färösjalen ser också ut att bli jättefin. Jag måste göra en sån nångång!! Och så praktiskt och fint med vitt!!
  Önskar dig en skön helg! Kram Linda

  SvaraRadera
 7. For J.: The shawl is All-over Lace Faroese Shawl from HeartStrings.

  Mia: Man har två färger samtidigt över vänstra handens pek- och långfinger. I det här fallet stickas varannan maska blå och varannan vit. Man kan också ha en färg i vänster hand och en i höger, men det har jag aldrig provat.

  SvaraRadera